Rabobank Hart van De Meierij

In februari en maart organiseerde Rabobank Hart van De Meierij 4 dialoogsessies met in totaal 176 deelnemers aan 24 dialoogtafels. Tijdens de sessies onderzochten de deelnemers met elkaar welke kansen en mogelijkheden er zijn om de regio te versterken.
De inzichten die zijn opgehaald werden in april besproken met de ledenraad. Vanuit de door de ledenraad gemaakte keuzes op thema’s wordt een plan de campagne gemaakt om met de marktteams én diverse stakeholders aan de slag te gaan om de regio te versterken.

Artikel in het Brabants Dagblad

Totaalverslag

Training

Op 8 februari volgden 12 medewerkers van Rabobank Hart van De Meierij de training tot dialoogbegeleider.

Ter voorbereiding op de 4 bij deze bank geplande dialogen werd geoefend aan de hand van de dialoogvraag;

Welke kansen zijn er om welvaart en welzijn in de regio te verbeteren. De feedback in 1 woord op de training:  o.a. ‘leerzaam’, ‘nuttig’ en 'energie'. Ook de trainers Barbara Broeks (Rabobank Dialoog Expertisecentrum) en Raymond Witvoet (Leerweg Dialoog) hebben de positieve energie in de groep tijdens de training ervaren.

In samenwerking met:

Dialoogbegeleiders: Leo Akkermans, Carlo van Bergen, Klaas van Deursen, Bas Doorn, Roy Helling, Christel Hoeksema, Bernita van Kreij, Michelle Laros, Gerald van Lent, Igor Maas, Monique Nieuwenboer, Anne van der Run, Martijn Schoones, Saskia Verweijen, Marlies van Weert

Dialoogverslagleggers: Jasper van den Berg, Miranda van Boord, Rens Dijks, Monique van Gaal, Hans van der Heijden, Els Kelders, Mieke Klokgieters, Jorg van Kortenhof, Saskia van Loon, Will Maas, Abdoel Mojaed, Brenda van Olffen, Monique den Otter, Daniëlle Pashouwers, Valentin Popovic, Angelie van Roosmalen, Clementien de Ruijter, Stefan Ruyken, Ellen Simmelink-Neerhof, Sander Verbeek, Anke Verhoeven, Suzette Vink, Paul Wulterkens


Wil je meer weten over deze dialoog, stuur dan een bericht naar martijn.schoones@rabobank.nl en igor.maas@rabobank.nl


Contactpersoon Dialoog Expertisecentrum: Christel Hoeksema